NK Logistics

Door onze uitgebreide kennis en ervaring in het logistieke deel van een productieproces voelen we aan hoe belangrijk het is om met de juiste zorg, toewijding en aandacht uw kant-en-klare producten af te leveren. Van kleine pakketjes tot een omvangrijk internationaal project met transporten over de weg, door de lucht en over zee. Ook weten wij als geen ander dat de kwaliteit van uw product wordt bepaald door een tijdige levering.

Onze kennis en ervaring hebben wij in 20 jaar opgedaan door het bedienen opdrachten voor het midden en klein bedrijf tot structurele samenwerking (en complexe projecten) voor diverse multinationals, waarnaast snelheid juist onze flexibiliteit, snelheid en prijs/kwaliteitverhouding gewaardeerd werd

NK Logistics is de logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoeren en verspreiden van diverse producten. Met een compleet pakket aan producten en services kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing bieden, zowel nationaal als internationaal transport over de weg, door de lucht of over zee.

Het logistieke proces is een van de belangrijkste schakels in de gehele waardeketen. De consequenties als mooie producten, die te laat worden geleverd, zijn soms niet te overzien, en kan de relatie met de klant en van het product ernstig schaden..

Uit ervaring weten wij, als NK Logistics, dat er veel waarde wordt gehecht aan leverbetrouwbaarheid. NK Logistics heeft leverbetrouwbaarheid als hoofddoelstelling.